Albire Dinti

Albire Dinti

Orice tratament de cosmetizare a zambetului incepe printr-o albire a dintilor. Aceasta este probabil cea mai recomandata procedura de estetica dentara. Albirea dintilor este considerata cea mai sigura procedura de cosmetica dentara care da satisfactie deplina pacientilor.

Albire Dinti

Avand supervizarea medicului dentist si urmand intru-totul indicatiile acestuia, albirea dintilor este o procedura total inofensiva.

Adeseori dintii sunt patati din cauza fumatului, alimentelor, bauturii (cafea, ceai sau vin rosu) sau o igiena orala necorespunzatoare. Albirea dintilor iti poate imbunatati simtitor aspectul zambetului.

Iti oferim cel mai sigur tratament, care produce cele mai bune, cele mai durabile si cele mai rapide rezultate. La cabinetul stomatologic Andreea Dental Studio folosim tehnologii precum laserul si fotoactivarea pentru albiri neinvazive.

Garantam ca te va surprinde eficienta gelului de albire activat de lampa acceleratoare si, dupa doar o ora iti veti putea arata din nou, cu mandrie, zambetul.

Intreaga procedura dureaza mai putin de patruzeci si cinci de minute, iar rezultatele sunt de opt ori mai bune decat procedura normala sau albirea la domiciliu.

Cat costa albirea dentara?

Profita acum de OFERTA SPECIALA DE ALBIRE DENTARA PROFESIONALA cu lampa la doar 500 lei (fata de pretul vechi de 1.100 lei).

Sedinta de albire dinti include si un plan de tratament personalizat.

In plus, primesti GRATUIT:

  • consultatie medic specialist – in valoare de 80 lei
  • detartraj si periaj profesional – in valoare de 250 lei

Afla mai multe sau stabileste o programare:

Programari cabinet stomatologic Bucuresti

Pentru mai multe informatii sau pentru a face o programare, contacteaza-ne telefonic la 0744.346.901 sau acceseaza sectiunea Contact si Programari