Testimoniale

Testimoniale

“Mulțumită Andreei am reușit să scap de un complex pe care îl aveam din copilărie, acela de a nu putea zâmbi fără să îmi acopăr, involuntar dantura. Andreea mi-a propus soluțiile cel mai puțin invazive pentu restaurarea danturii, fiindu-mi explicați atât la început, cât și pe parcurs, toți pașii tratamentului pe care l-am urmat, astfel încât a reușit să îmi câștige încrederea de la prima consultație, deși de-a lungul a 10 ani am fost tratată de numeroși medici stomatologi care nu au reușit același lucru. Andreea m-a convins să îmi pun aparat dentar, deși aveam 27 ani la acel moment și refuzam categoric o astfel de opțiune, însă purtarea acestuia a dat rezultate uluitoare, vindecându-mă definitiv de complexul meu. Restaurarea danturii mele a fost un proces lung, de circa un an și jumătate, dar care au trecut foarte repede, fiecare vizită fiind făcută cu plăcere, știind că mă apropii de rezultatul dorit.”

Elena

Vezi cazul clinic >>


“Cand faci ceea ce-ti place, rezultatele vin imediat, insa cand iubesti ceea ce faci poti schimba lumea. Da, dupa tratamentele complicate, profesionalism si dedicare, ma simt o persoana schimbata, atat psihic cat si fizic. Iti multumesc inca o data, Dr. Andreea Nitu pentru zambetul ce mi l-ai redat! Felicitari si la cat mai multe astfel de zambete!”

Andreia

Vezi cazul clinic >>


“Ambient plãcut, personal tânãr şi zâmbitor, soluţii profesioniste, deschişi şi creativi în interacţiunea cu cei mai mici; un loc unde poţi merge relaxat sã rezolvi problemele dentare”

Livia


“ Pentru ca mi-a daruit increderea de a fi eu, pozitiva, spirituala, feminina, prin cel mai frumos zambet, pe Dr Andreea Nitu pur si simplu o iubesc! La Dental Studio am venit si revenit cu bucurie, de fiecare data, pentru ca se lucreaza cu cea mai moderna si performanta recuzita medicala stomatologica, iar echipa este exceptionala!”

Emilia

Vezi cazul clinic >>


“Ma declar extrem de incantata. Dr Andreea Nitu este o persoana cu o atentie sporita la detalii, pune eccentul pe calitate, este un medic care a dat dovada de mult profesionalism. Cabinet stomatologic modern unde poti beneficia de servicii de calitate superioara. Recomand cu toata increderea.”

Iulia

Vezi cazul clinic >>


“Dupa multiple vizite nereusite la dentist,am gasit la cabinetul Andreei profesionalismul de care aveam nevoie pentru a-mi rezolva majorele probleme dentare. Aveam nevoie in special de un zambet natural,estetic care imi lipsea de ceva timp si care ma complexa. Acum zambesc fara probleme, sunt foarte increzatoare si absolut nimeni nu remarca faptul ca toata fatada de sus este o lucrare dentara! Multumesc pentru flexibilitatea fata de agenda mea incarcata si de lucrarile dentare foarte reusite. Si multumesc pentru faptul ca dupa ani de zile,sotul meu nu mai are, in sfarsit, nici o durere in urma tratamentelor dentare din cabinetul tau! Mult succes! recomand cu mare incredere serviciile tale!”

Crisa

Vezi cazul clinic >>


“Cu siguranta fiecare dintre noi priveste cu o usoara reticenta si, de ce nu, si teama vizita la medicul stomatolog. Insa, experienta pe care am trait-o recent m-a ajutat sa privesc cu alti ochi ideea unei consultatii stomatologice. Profesionalism, implicare, rabdare, calitate, comunicare sunt doar cateva dintre atributele asociate serviciilor medicale oferite in cadrul cabinetului Andreea Dental Studio. Cand acestea se impletesc cu o atmosfera placuta, degajata, cu un zambet pe care il decoperi si in “tabara” cealalta, care confera incredere, vizita la medicul stomatolog poate deveni si o placere.
Sincere multumiri!
Andreea