Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

Promotii

Oferte promotionale servicii stomatologice, cabinet stomatologic Bucuresti, Andreea Dental Studio

Andreea Dental Studio va ofera incepand cu anul 2012 servicii stomatologice complete, ce acopera toate ramurile stomatologiei: de la proceduri de chirurgie orala si implant dentar, proceduri de estetica dentara (albirea dintilor cu laser, coroane si fatete ceramice), tratamente odontale si de parodontologie, profilaxie orala, tratarea infectiilor dentare prin proceduri endodontice si, nu in ultimul rand, tratamente ortodontice de indreptare a dintilor cu aparat fix si mobil.

Oferta Albire dentara profesionala

Oferta Albire dentara profesionala

Oferta speciala: 700 lei ( 1100 lei )

Iti oferim cel mai sigur tratament, care produce cele mai bune, cele mai durabile si cele mai rapide rezultate. La cabinetul stomatologic Andreea Dental Studio folosim tehnologii precum laserul si fotoactivarea pentru albiri neinvazive. Garantam ca te va surprinde eficienta gelului de albire activat de lampa acceleratoare si, dupa doar o ora iti veti putea arata din nou, cu mandrie, zambetul. Intreaga procedura dureaza mai putin de patruzeci si cinci de minute, iar rezultatele sunt de opt ori mai bune decat procedura normala sau albirea la domiciliu.

Pachetul promotional include o consultatie la unul din specialistii nostri si un plan de tratament personalizat. In plus, inainte de albire, dintii dumneavoastra vor fi igienizati profesional ( detartraj cu ultrasunete, air flow cu jet de bicarbonat de sodiu si periaj profesional)
PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza