Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

IMPLANT DENTAR

Solutia de durata pentru a inlocui unul sau mai multi dinti pierduti

Implantul dentar reprezinta cea mai buna solutie pentru spatiul ramas liber in urma pierderii unui dinte pentru ca el opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei. Implantul dentar iti va permite sa zambesti, sa vorbesti si sa mananci din nou, confortabil si cu multa incredere.

Implanturile dentare permit protezarea in situatiile in care s-ar fi impus purtarea de proteze mobile sau ar fi fost necesara slefuirea dintilor vecini.

Ele sunt sigure si iti ofera posibilitatea de a te comporta normal ca si cand ai avea dintii tai naturali si iti permit sa spui la revedere grijilor legate de tratamente dentare incorecte cu aspect estetic deficitar.

implant dentar

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv ce inlocuieste radacina dintelui natural. Este realizat din titan de inalta puritate. Acesta este un material biocompatibil ce permite integrarea biologica in tesutul osos prin procesul de osteointegrare. In cabinetul stomatologic Andreea Dental Studio se folosesc implanturi endoosoase tip surub Alpha Bio - Nobel Biocare si implanturi premium Megagen AnyRidge.

 

Cine poate beneficia de tratament prin implant dentar?

Poate beneficia de implant orice pacient cu o stare de sanatate buna, fara afectiuni grave si cu o igiena orala foarte buna.
Varsta nu constituie un impediment.

Care sunt Avantajele Si Dezavantajele Tratamentului Prin Implant Dentar?

  • Confortul obtinut in urma tratamentului prin implant dentar se apropie cel mai mult de confortul oferit de un dinte natural.
  • Inlocuind radacina dintelui, implantul ajuta la mentinerea nivelului osului in limite estetice si functionale optime.
  • In urma implantului se observa imbunatatiri vizibile in ceea ce priveste masticatia, vorbirea, fizionomia.
  • Din punct de vedere medical, tratamentul prin implant dentar nu prezinta dezavantaje.

Rata de succes inregistrata este de 95 %. Aceasta variaza in functie de starea de sanatate si mai ales de igiena pacientului.

Pentru a preveni diferite afectiuni ce duc la infectare si pot avea ca efect ulerior pierderea implantului, este necesarea urmarea unui program simplu de intretinere corepunzatoare a implantului.

Cum pot intretine implantul dentar?

Conditia esentiala o reprezinta o igiena orala foarte buna. Se recomanda vizita regulata la medicul stomatolog (de obicei la un interval de 6 luni).

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza