Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

ALBIRE DINTI

Oferim servicii stomatologice precum proceduri de estetica dentara (albirea dintilor cu laser, coroane si fatete ceramice)

estetica dentara

albire dinti

Orice tratament de cosmetizare a zambetului incepe printr-o albire a dintilor. Aceasta este probabil cea mai recomandata procedura de estetica dentara. Albirea dintilor este considerata cea mai sigura procedura de cosmetica dentara care da satisfactie deplina pacientilor.

Avand supervizarea medicului dentist si urmand intru-totul indicatiile acestuia, albirea dintilor este o procedura total inofensiva.

Adeseori dintii sunt patati din cauza fumatului, alimentelor, bauturii (cafea, ceai sau vin rosu) sau o igiena orala necorespunzatoare. Albirea dintilor iti poate imbunatati simtitor aspectul zambetului.

Iti oferim cel mai sigur tratament, care produce cele mai bune, cele mai durabile si cele mai rapide rezultate. La cabinetul stomatologic Andreea Dental Studio folosim tehnologii precum laserul si fotoactivarea pentru albiri neinvazive.

Garantam ca te va surprinde eficienta gelului de albire activat de lampa acceleratoare si, dupa doar o ora iti veti putea arata din nou, cu mandrie, zambetul.

Intreaga procedura dureaza mai putin de patruzeci si cinci de minute, iar rezultatele sunt de opt ori mai bune decat procedura normala sau albirea la domiciliu.

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza