Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

APARATE DENTARE – ORTODONTIE

Indreptarea dintilor cu aparate fixe si mobile pentru adulti si copii

Aparate Dentare

Ortodontie

Ani in sir s-a considerat ca terapia cu aparate dentare se adreseaza exclusiv copiilor. Tehnicile actuale ale ortodontiei adultului ofera solutii de aliniere ideala a dintilor, cu efecte remarcabile atat in ceea ce priveste estética dentara cat si sanatatea orala.

Tratamentele estetice ortodontice moderne se pot aplica pana la varste relativ inaintate si se pot folosi chiar si aparate dentare invizibile!

Aparatul dentar fix poate fi aplicat sau indepartat numai de catre medic. Aparatele fixe asigura o deplasare corporala si precisa a dintilor in toate cele trei planuri spatiale. Ele care ofera posibilitatea tratamentului ortodontic si la varsta adulta.

Aparatul dentar fix este format din:

  • Bracket-uri – care pot fi metalice, ceramice sau din safir; ele se aplica pe fata externa sau pe fata interna a dintilor (aparate linguale);
  • Inele care se fixeaza pe molari;
  • Diferite alte tipuri de elemente de ancoraj cum ar fi: tubusoarele de colat, butonii, lingual-cleats etc.

Dintii se deplaseaza pe arc precum un tren pe sine. Deplasarea dintelui se face datorita fortelor pe care medicul dentist ortodont le aplica pe dinti.

Aparatul ortodontic lingual Incognito

Aparatul ortodontic lingual Incognito

Aparatul ortodontic lingual Incognito

Este un sistem nou de aliniere a dintilor in care bracket-urile sunt aplicate pe partea interna (linguala) a dintilor astfel incat aparatul ortodontic este INVIZIBIL.

O data cu indepartarea elementelor aparatului dentar fix, dintii tind sa se redeplaseze spre pozitia initiala. Pentru mentinerea lor pe noile pozitii corecte este absolut necesara contentia. Daca aceasta faza terapeutica este neglijata tratamentul nu va fi niciodata o reusita si medicul va fi obligat sa reaplice un aparat activ.

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza