Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

TRATAMENTUL ORTODONTIC CU APARATUL CLEAR CORRECT


 
  • Aparatul Clear Correct este complet invizibil datorită aliniatorilor realizați dintr-un material transparent, deci nimeni nu va observa că porți aparat dentar.
  • Nu provoacă dureri sau disconfort datorită faptului că nu are brackeți sau sârme – există doar o mică presiune la schimbarea fiecărui set de aliniatori.
  • Aliniatorii de forma unor gutiere transparente subtiri se schimbă acasă, fără să fie nevoie să mergi la activarea aparatului dentar la medicul ortodont, astfel aparatul dentar poate fi folosit și în tratamentele ortodontice la distanță.
  • Vizite mai rare la medicul ortodont, controlul făcându-se la 6-8 săptămâni sau chiar 3 luni.
  • Este 100% personalizat și funcționează pe întreaga durată a purtării lui, față de aparatele clasice care funcționează doar în primele două săptămâni de la activare.
  • Aplică forțe mici, dar reduse, astfel protejează dinții de mișcări bruște și îi mișcă în permanență.
  • Poți mânca orice atunci când nu porți gutierele. Nu aduce schimbări în rutina de igienizareCum decurge tratamentul cu aliniatorii transparenti Clear Correct?
 
La prima vizita, vom sta de vorba si vom afla care sunt nemultumirile legate de dantura dvs. Vi se vor face poze intraorale, si scanari ale dintilor si gingiilor. In urma unei analize amanuntite, completata de radiografii, va vom explica daca Clear Correct este aparatul dentar recomandat pentru dvs.

Ulterior, un plan de tratament ortodontic este creat personalizat cu ajutorul softului special Clear Pilot, un plan de tratament virtual 3D, care indică deplasarea fiecărui dinte de-a lungul tratamentului și oferă pacientului o imagine clară despre cum se va schimba zâmbetul său de la o zi la alta și cum va arăta zâmbetul la finalul tratamentului.
 
Fiecare set de aliniatori personalizați trebuie purtat câte două săptămâni, timp în care dinții migrează, puțin câte puțin, spre poziția finală. De la un set la altul vei observa schimbări ale zâmbetului tău. Seturile de aliniatori se schimbă acasă, de către pacient. Pe durata tratamentului există și controale ocazionale la medicul ortodont pentru a monitoriza evoluția, însă acestea sunt mai rare față de cele pe care le presupune aparatul dentar cu brackeți. În funcție de complexitatea cazului, durata unui tratament cu Invisalign variază de la o persoană la alta, în funcție de complexitatea cazului și de modul în care reacționează dinții. În mod normal, tratamentul durează între 6 și 18 luni.

După ce dinții au ajuns în poziția finală, urmează perioada de contenție care ajută dinții să se fixeze în noile poziții.

 
 

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza