Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

IMPLANTURI, COROANE CERAMICE

coroane ceramice de zirconiu pe implant

Situatia initiala: in cadranul maxilar stang punte necorespunzatoare din punct de vedere estetic si functional purtata timp de 5 ani, a dus la compromiterea dintelui stalp posterior. Acesta a fost extras impreuna cu molarul de minte vecin si s-au inserat 3 implanturi dentare. Ulterior s-au realizat pe implanturi coroane ceramice pe suport de oxid de zirconiu.

Simultan s-au aplicat coroane integral ceramice pe caninul maxilar stang si pe cei doi premolari superiori de pe partea dreapta, unde tratamentul unor carii profunde a condus la devitalizari si tratamente de canal.

Inainte de etapa protetica finala pacienta a optat pentru o albire cu gel activat de lampa acceleratoare, astfel culoarea finala a coroanelor a fost aleasa in concordanta cu rezultatele obtinute dupa albire.

“Ma declar extrem de incantata. Dr Andreea Nitu este o persoana cu o atentie sporita la detalii, pune eccentul pe calitate, este un medic care a dat dovada de mult profesionalism. Cabinet stomatologic modern unde poti beneficia de servicii de calitate superioara. Recomand cu toata increderea.”
Iulia

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza