Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

COROANE INTEGRAL CERAMICE

tratamentului ortodontic, coroanele integral ceramice

Pacienta se prezinta cu o restaurare protetica veche de aproximativ 10 ani complet necorespunzatoare din punct de vedere estetic. Aceasta a cauzat o iritatie si inflamatie gingivala din cauza solidarizarii coroanelor, fapt ce nu permitea igienizarea corecta interdentara cu dental floss. In plus, gingia a suferit o pigmentare ireversibila cauzata de nichelul din aliajul metalic al lucrarii ce poate da uneori asemenea reactii de intoleranta.

S-au inlocuit coroanele cu provizorii realizare pe baza unui wax up diagnostic, pacienta puntandu-si astfel exprima parerea in legatura cu forma viitoarelor coroane finale.

La mandibula s-a aplicat un aparat ortodontic timp de 9 luni pentru a rezolva malpozitia frontala.

Dupa finalizarea tratamentului ortodontic, s-au realizat si coroanele finale integral ceramice, tinaind cont atat de necesitatile estetice in zona frontala, cat si de intoleranta la nichel a pacientei.

“Mulțumită Andreei am reușit să scap de un complex pe care îl aveam din copilărie, acela de a nu putea zâmbi fără să îmi acopăr, involuntar dantura. Andreea mi-a propus soluțiile cel mai puțin invazive pentu restaurarea danturii, fiindu-mi explicați atât la început, cât și pe parcurs, toți pașii tratamentului pe care l-am urmat, astfel încât a reușit să îmi câștige încrederea de la prima consultație, deși de-a lungul a 10 ani am fost tratată de numeroși medici stomatologi care nu au reușit același lucru. Andreea m-a convins să îmi pun aparat dentar, deși aveam 27 ani la acel moment și refuzam categoric o astfel de opțiune, însă purtarea acestuia a dat rezultate uluitoare, vindecându-mă definitiv de complexul meu. Restaurarea danturii mele a fost un proces lung, de circa un an și jumătate, dar care au trecut foarte repede, fiecare vizită fiind făcută cu plăcere, știind că mă apropii de rezultatul dorit.”
Elena

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza