Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

INLAY CERAMIC/COROANE METALO CERAMICE

Restaurare totala mandibulara fixa pe implanturi

Inlay-ul ceramic este cea mai buna varianta de restaurare a unui dinte cu o distructie coronara avansata. Uneori o obturatie ar fi de prea mari dimensiuni pentru a rezista mecanic pe un asemenea dinte, dar, pe de alta parte, dintele de restaurat este suficient de solid incat sa nu necesite slefuirea si acoperirea lui cu o coroana clasica.

In acest caz molarii de 6 ani au necesitat acoperirea cu coroane, in timp ce molarul doi inferior de pe partea dreapta, a fost restaurat cu un inlay ceramic.

“Cu siguranta fiecare dintre noi priveste cu o usoara reticenta si, de ce nu, si teama vizita la medicul stomatolog. Insa, experienta pe care am trait-o recent m-a ajutat sa privesc cu alti ochi ideea unei consultatii stomatologice. Profesionalism, implicare, rabdare, calitate, comunicare sunt doar cateva dintre atributele asociate serviciilor medicale oferite in cadrul cabinetului Andreea Dental Studio. Cand acestea se impletesc cu o atmosfera placuta, degajata, cu un zambet pe care il decoperi si in “tabara” cealalta, care confera incredere, vizita la medicul stomatolog poate deveni si o placere.
Sincere multumiri!
Andreea

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza