Str. Justinian nr. 15A, zona Dorobanti Polona, Sector 2, Bucuresti

REINCEPEM ACTIVITATEA PE 18 MAI 2020

Cabinetul stomatologic Andreea Dental Studio isi reia activitatea suspendata temporar pe durata situatiei de urgenta

Dragi pacienti!

Pentru ca siguranta voastra si a noastra sunt esentiale intr-o perioada in care va trebui sa invatam sa traim cu noul Coronavirus, modul de lucru in cabinet se va schimba. Cand spunem asta, nu ne referim la actul medical in sine, care va promitem ca va avea aceeasi calitate binecunoscuta de voi, ci la felul in care atat voi, cat si noi ne vom asigura ca nu ne expunem imbolnavirii cu un virus nou, pentru care urmeaza sa se puna la punct, speram intr-un viitor cat mai apropiat, un tratament si un vaccin sigur.

- Vom incerca sa va oferim programari in primele zile de reluare a activitatii in functie de urgentele aparute in perioada celor 2 luni cat timp am fost suspendati prin ordonanta militara. Facem apel la intelegere din partea voastra, in legatura cu prioritatea urgentelor.

- De asemenea va rugam sa tineti cont de faptul ca numarul de pacienti pe care ii vom putea vedea zilnic va fi mai redus in urmatoarea perioada, din cauza normelor de sterilizare si dezinfectare a suprafetelor si aerului, ce impun pauze lungi intre pacienti.

- Va rugam sa ascultati si sa respectati toate indicatiile date de echipa noastra de la primul contact telefonic, in vederea programarii, si pana la finalizarea vizitei la cabinet.

- Respectati cu strictete ora programata. Cunoscandu-ne de ani de zile stilul de lucru, deja stiti ca noi dintotdeauna am pretuit timpul Dumneavoastra si am respectat programarile. In urmatoarea perioada acest aspect devine si mai important. Fiind punctuali, ne ajutati foarte mult in organizarea sterilizarii intre pacienti si absentei contactului intre doi pacienti programati succesiv.

- Va rugam sa raspundeti cu sinceritate la intrebarile referitoare la Covid 19 din formularele date de Colegiul Medicilor.

- Va rugam sa respectati distantarea si sa veniti neinsotiti la cabinet. Exceptie fac minorii insotiti de maxim o persoana.

-  Va rugam sa va dezinfectati incaltarile, mainile si sa va echipati cu botosei, boneta, halat corespunzator indicatiilor noastre atunci cand ajungeti la cabinet. Masca faciala este obligatorie.

- Avand in vedere dotarea cu aparatura si echipamente speciale impuse de autoritati in aceasta perioada, reducerii numarului de pacienti ce pot fi tratati zilnic, si ,nu in ultimul rand a lipsei complete a ajutorului financiar din partea statului roman, pentru dotarea cabinetelor stomatologice cu aparatura si echipamentele mentionate anterior, incepand din 18 mai, la fiecare vizita, se va achita 50 ron in plus fata de pretul de lista pentru tratamentul efectuat. In momentul in care obligativitatea acestor echipamente si aparatura va disparea, acest cost suplimentar de asemenea va disparea.

Completati formularul COVID -19

Va multumim pentru intelegere si speram sa depasim cu bine perioada ce va urma.
Ne revedem curand sanatosi si zambitori!

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza